Iris in de bouw

Werken op locatie of juist de medewerkers op locatie bereiken vanuit het hoofdkantoor is aan de orde van de dag. Door elkaar te kunnen vinden op het intranet creëer je verbonden- en betrokkenheid. Hoe? Ontdek wat Iris Intranet kan betekenen voor jouw organisaties? Je krijgt hier een kijkje in de functionaliteiten, lees ervaringsverhalen van onze opdrachtgevers en download interessante brochures.

Samenwerken in groepen

Efficiënt samenwerken en kennisdelen is de heilige graal voor veel organisaties. Veel tijd, kennis en informatie gaat verloren in omslachtige email conversaties, die ook nog eens verborgen blijven in persoonlijke email boxen!

Kennisbeheer

Je intranet staat boordevol interessante informatie die het onthouden zeker waard is. Maar hoe vind je na een paar jaar al die informatie terug? Want je kunt natuurlijk niet alle onderwerpen onthouden.

Mijn collega's

De printer op de afdeling werkt niet meer en je hebt snel iemand van IT nodig. Maar wat is ook alweer het telefoonnummer? Wie kan me helpen met juridische vragen? Of wanneer is de HR collega aanwezig?

Nieuwe medewerkers

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.” Een dooddoener natuurlijk, maar dat maakt ‘m niet minder waar. Het is daarom van belang dat nieuwe medewerkers snel betrokken raken bij je organisatie. Goed ingewerkte collega’s zijn immers tevredener en presteren beter.

Verschillende locaties

Werkt je organisatie vanuit meerdere plaatsen of landen? Dan is Iris Locaties wellicht een aanrader. De uitbreiding laat in één oogopslag alle vestigingen van je organisatie zien.

Altijd en overal

Naast de mobiele webversie -die standaard aanwezig is in Iris- heb je ook de keuze voor de Iris App. De App beschikt over alle functionaliteiten zoals in de desktopversie.

Ervaringsverhalen

Opdrachtgevers vertellen...

Lees hier ervaringsverhalen van onze huidige opdrachtgevers. Zij zijn aan het woord en vertellen over diverse onderwerpen. Van voortraject tot lancering en van het huidige gebruik tot een kijkje in de toekomst.

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als interactief intranet en hulp tijdens het samenwerken! Bel ons op 040 26 60 333 of stuur ons een bericht via de chat.

Demo aanvragen
Downloads

Iris brochures