Evenement

Hét Nationaal Intranetsymposium

Op 19 november 2020 organiseert communicatiebureau De Walvis ‘Hét Nationaal Intranetsymposium’. Neem een kijkje bij andere organisaties uit verschillende branches. Ook wij zijn natuurlijk van de partij. Zien wij je daar?

Hoor tijdens deze dag de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale werkomgevingen en sociale intranetten. Volg online de diverse sessies en maak gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen aan de intranetbeheerders en leveranciers.

Wendy van Wijk, communicatieadviseur bij de Nierstichting, vertelt je tijdens haar onlinepresentatie meer over hun sociale intranet: START. Zij neemt je mee in het hele proces, van A t/m Z. Waarom moest er een intranet komen, hoe hebben ze het intranet geïmplementeerd, hoe houden ze het intranet levend en op welke manier werken ze met elkaar samen.

Benieuwd wat Iris Intranet voor jouw organisatie kan betekenen? Kom naar het online symposium en laat je inspireren.

Het symposium is geschikt voor communicatie of ICT professionals die betrokken zijn bij het intranet. Zowel voor professionals in de oriëntatiefase van een nieuw intranet, als professionals die op zoek zijn naar mogelijkheden om het bestaande intranet te verbeteren.

Profiteer t/m 29 oktober van €20,- vroegboekkorting.

Zien wij je bij Hét Nationaal Intranetsymposium?

Praktische informatie:

Wanneer: 19 november 2020

Tijd: 12.30 – 16.30

Waar: vanaf je eigen computer.