Het moderne intranet dat wél werkt

8 voordelen van Iris Intranet.

Misschien ken je ons al of je bent pas net aan het oriënteren. Dat maakt helemaal niets uit. Wij geven je hier 8 redenen waarom je zou moeten kiezen voor Iris Intranet. Klinkt allemaal misschien een beetje eigendunk maar wij willen graag dat je de juiste keuze maakt. Dan is het fijn om al wat meer informatie te krijgen. Dus lees rustig verder, want dat is geheel vrijblijvend 😉!

1. Alle belangrijke informatie op één plek

Iris is dé plek waar de kennis en informatie van jouw organisatie samenkomt. Door slimme integraties, een intuïtieve structuur en een moderne Vindmachine heb je alle belangrijke informatie altijd bij de hand en vind je gemakkelijk terug wat je zoekt.

2. Effectief samenwerken

Vind je collega's door te zoeken op functie, locatie of afdeling in de wie-is-wie. Werk effectief samen in groepen waar je documenten, informatie en kennis met elkaar deelt. Met je team maar ook horizontaal en over afdelingen heen.

3. Optimaliseer je interne communicatie

Stroomlijn alle interne communicatie door de communicatieinstrumenten van Iris in te zetten: communiceer via nieuwsberichten, de sociale tijdlijn, in groepen en via de chatfunctie. Deel met de hele organisatie of kannaliseer content naar interne doelgroepen. Zo beperken we de informatie-overload en zorgen we dat de communicatie collega's écht bereikt.

4. Altijd en overal beschikbaar

Ook voor collega's die geen vaste werkplek hebben is Iris beschikbaar: met de mobiele versie of de Iris App werk je waar en wanneer je wil. Zo heb je altijd belangrijke informatie bij de hand en vind je snel en gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor jouw werkdag.

5. Veiligheid boven alles

De kwaliteit van onze producten en dienstverlening en de veiligheid van jouw gegevens is voor ons van het grootste belang. Precies daarom voldoen we aan internationale normen zoals de ISO 9001 en ISO 27001, laten we ons platform regelmatig door externen toetsen en nemen we diverse voorzorgsmaatregelen.

6. Jouw persoonlijke omgeving

Pas je dashboard aan naar jouw voorkeur. Voeg je persoonlijke taken, veelgebruikte groepen of agenda toe. Sla interessante informatie op om later te lezen en werk met persoonlijke documenten in jouw omgeving. Zo creëer je jouw omgeving, helemaal aangepast aan jouw wensen.

7. Eigenlijk ken je haar al

Iris is ontwikkeld met de gebruiker in ons achterhoofd. Daarom werk je net zo gemakkelijk en intuïtief met Iris als met bekende social mediakanalen. Lange trainingen heb je niet nodig: Iris werkt vanzelfsprekend.

8. Werk voortaan nóg slimmer, sneller en béter

Iris helpt je jouw werkdag effectiever te maken. En dat zie je direct terug in de cijfers: je bent productiever, bent minder tijd kwijt aan het zoeken naar informatie en wordt ondersteund in alle dagelijkse werkzaamheden.

Demo aanvragen
Even kletsen?

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als interactief intranet en hulp tijdens het samenwerken! Bel ons op 040 26 60 333 of stuur ons een bericht via de chat.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je het interactief intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Quote wit gele kruis Vlaams brabant

Iris is heel laagdrempelig en gebruiksvriendelijk, dat is iets wat ons heel erg aanspreekt en wat voor onze organisatie ook belangrijk is. Niet alleen de medewerkers op kantoor moeten goed met het intranet overweg kunnen, maar juist ook de collega's op de baan.

Dorien Wenderickx

Quote Gouda

Wij organiseren vaak een sneakpeak. Iris blijft zich continue ontwikkelen en wij laten dit ook graag zien aan de gebruikers.

Kevin van Zandwijk

Quote HZOIJ

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Quote DK

We hebben vooral voor Iris gekozen omdat ze heel intuïtief werkt!

Lysanne van der Tol

Quote Gemeente Hoorn

Het Iris intranet zorgt voor verbinding. Met het thuiswerken is het dé plek om collega’s te zien die je normaal gesproken op de gang tegenkomt.

Marloes Hoorn

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene