Zo helpt Iris

Bij elk type organisatie werkt Iris vanzelfsprekend. Ruim 150 organisaties in de zorg, onderwijs, overheid, bouw, kinderopvang én retail werken dagelijks met Iris.

Ontdek de voordelen van Iris in jouw sector!

Iris Intranet in jouw branche

Verbeter de samenwerking, communicatie en verbinding in jouw organisatie.

Zorg en welzijn

Iris maakt het werk van zorgprofessionals gemakkelijker. Binnen Iris heb je alle applicaties, documenten en communicatie bij de hand in één vanzelfsprekende digitale werkomgeving. Zo vind je makkelijker terug wat je zoekt, communiceer je laagdrempeliger en ben je altijd op de hoogte van belangrijk (organisatie)nieuws. Ruim 100.000 zorgprofessionals werken dagelijkse mét Iris aan betere zorg.

Illustraties website zorg

Onderwijs

Iris Intranet ondersteunt je in de dagelijkse werkzaamheden in jouw onderwijsinstelling. Door effectiever samen te werken, gericht belangrijke informatie aan te bieden en communicatie prettiger en makkelijker te maken. Zo zorgt Iris ervoor dat er meer tijd is voor wat écht belangrijk is: het opleiden van leerlingen en studenten.

Illustraties website onderwijs

Overheid

Iris wordt succesvol ingezet bij elk type overheidsinstantie. Verhoog de betrokkenheid van je collega's, werk samen met in groepen en deel informatie met interne doelgroepen. Verzamel en vind gemakkelijk informatie. Breng alles samen in één verbindend sociaal intranet.

Illustraties website overheid

Vanzelfsprekend en Veelzijdig

Door de jarenlange ervaring is Iris uitermate geschikt voor organisaties in álle sectoren.

Kinderopvang

Doe inspiratie op en verhoog de betrokkenheid van je collega's via een vanzelfsprekend sociaal intranet. Communiceer met je collega's, deel je kennis en vind belangrijke informatie terug op één platform dat verschillende locaties met elkaar verbindt.

Retail

Verzamel en structureer alle informatie van jouw organisatie. Zoek je collega's op, communiceer laagdrempelig en inspireer elkaar door de verbinding op te zoeken binnen een vanzelfsprekende digitale werkplek.

Bouw en wonen

Samen bouwen we aan een optimaal sociaal intranet, ook voor de bouwsector en woningcorporaties. Door jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van alle bedrijfsprocessen, ook als jouw collega's niet altijd een vaste werkplek hebben.

Non-profit

Samen creeëren we een vanzelfsprekende digitale werkplek, waar medewerkers effectief kennis uitwisselen, samenwerken en communiceren. Het is zelfs mogelijk om vrijwilligers (beperkte) toegang te geven tot het platform, zo bouwen we samen aan een actieve community die jouw stichting elke dag weer helpt haar doelen te bereiken!

Zakelijke dienstverlening

Ontwikkel een digitale werkplek die al jouw bedrijfsprocessen ondersteunt, door slimme en moderne integraties waardoor alle informatie samenkomt op één platform. Verbeter de interne communicatie en stimuleer de samenwerking: niet alleen binnen teams, maar ook horizontaal en over afdelingen heen.

Industrie

Implementeer een platform dat met je collega's mee werkt en hun dagelijkse werkzaamheden ondersteunt. Van het opzoeken van belangrijke informatie, het verpreiden van nieuws en het op de hoogte houden van elkaar: in Iris komen al deze processen samen op één social intranet dat altijd en overal beschikbaar is.

Benieuwd naar Iris Intranet?

Leuk, we geven je graag een rondleiding en laten je zien wat Iris voor jouw organisatie kan betekenen.

Demo aanvragen
Laat je inspireren

Onze opdrachtgevers aan het woord

Doe inspiratie en kennis op: we geven het woord aan de Iris gebruikers! Hoe hebben ze het intranet gelanceerd in de organisatie? En hoe zorgen ze ervoor dat collega's het platform omarmen?