Iris Intranet

Wij zijn Iris Intranet. Iedere dag werken wij aan Iris Intranet om ervoor te zorgen dat ze nog vanzelfsprekender werkt voor jou.

triptic, de makers van hét sociale intranet

Iris Intranet is er voor de interne communicatie en samenwerking in jouw organisatie. Samen zijn zij een gouden combinatie! De kennis en kunde van triptic gecombineerd met de functionaliteiten in Iris vormen de fundering voor de optimale digitale werkplek. Samen zorgen ze voor betere resultaten voor je organisatie én voor je medewerkers.

Het team achter Iris

Iris Intranet werkt vanzelfsprekend, maar natuurlijk niet vanzelf. Achter Iris staat een gedreven team, dat er samen voor zorgt dat Iris voor iedere opdrachtgever vanzelfsprekend werkt en blijft werken.

Eric 400x400

Eric

Software-ontwikkelaar

Nils

Nils

Technical Service Engineer

Wendy

Wendy

Sales adviseur

Jeroen T

Jeroen

Projectadviseur

Koen 400x400

Koen

software-ontwikkelaar

Randy

Randy

Customer support specialist

Maykel

Maykel

Software-ontwikkelaar

Martijn

Martijn

Software Architect

Tatiana

Tatiana

Financieel administratief medewerker

Daan

Daan

Sales adviseur

Joost

Joost

Webdesigner / front-end developer

Frank K

Frank

Software-ontwikkelaar

Roel

Roel

Algemeen directeur

Paulien

Paulien

Community adviseur

Lieke

Lieke

Projectmanager

Rick

Rick

Technisch directeur

Frank D

Frank

Projectleider

Jeroen

Jeroen

Software-ontwikkelaar

Willem

Willem

Sr. front-end developer

Arthur

Arthur

Directeur intranetstrategie / Sr. adviseur

Nikki

Nikki

Marketing- & communicatiemedewerker

Onze opdrachtgevers

Ruim 120 organisatie gingen je al voor. In verschillende branches, zoals zorg, overheid, bouw, retail en in de dienstverlening, werken mensen dagelijks met Iris Intranet. Een greep uit onze opdrachtgevers:

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Quote Zorggroep Almere

Uiteindelijk hebben we 2 leveranciers gevraagd om een demo-omgeving op te zetten. Een aantal collega’s zijn deze demo’s gaan testen en Iris kwam hier als winnaar uit de test. Iris stak er bovenuit door de gebruiksvriendelijkheid

Gerben Hofman

Quote HZOIJ

Er is ruimte voor persoonlijke berichten. Iris zorgt voor een wij-gevoel.

Esmé Wind

Quote Gouda

Wij organiseren vaak een sneakpeak. Iris blijft zich continue ontwikkelen en wij laten dit ook graag zien aan de gebruikers.

Kevin van Zandwijk

Quote Gemeente Hoorn

Het Iris intranet zorgt voor verbinding. Met het thuiswerken is het dé plek om collega’s te zien die je normaal gesproken op de gang tegenkomt.

Marloes Hoorn

Quote WGK Antwerpen

Waarom we uiteindelijk voor Iris gekozen hebben is omdat het voor ons het meest volledige platform was en het paste bij onze wensen. Het nieuwe intranet moest een intuïtief en interactief platform zijn.

Goedele Bogaerts

Wij zijn op zoek naar...

Wanneer je bij ons komt werken ervaar je een geweldige sfeer met fijne collega's. En jij? Ben jij ook een harde werker die ook tijd heeft voor een grapje? Kijk eens of er iets voor je tussen zit. En wie weet tot snel!

Alle vacatures

Iris werkt samen met...

Onze programmeurs en adviseurs werken dagelijks hard aan het succes van Iris Intranet. Maar ook onze partners zijn een zeer belangrijke schakel. Benieuwd met wie we samenwerken?

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als interactief intranet en hulp tijdens het samenwerken! Bel ons op 040 26 60 333 of stuur ons een bericht via de chat.

Demo aanvragen
nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je het interactief intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!