Iris in de overheid

Overheidsinstellingen zijn er in alle soorten en maten. Een intranet kan enorm helpen in dit soort organisaties. Ben jij benieuwd wat Iris Intranet kan betekenen voor jouw organisaties? Je krijgt hier een kijkje in de functionaliteiten, lees ervaringsverhalen van onze opdrachtgevers en download interessante brochures.

Samenwerken in groepen

Een groep binnen Iris is dé manier om op een gemakkelijke en plezierige manier met elkaar samen te werken. Bijvoorbeeld met de collega's op jouw afdeling of locatie. Zo leg je makkelijker contact, deel je kennis en werk je samen aan projecten en documenten. Samen staan we altijd sterker dan alleen!

Informatie vinden

De Vindmachine is hét hulpmiddel om snel en makkelijk informatie terug te vinden op je intranet. Je vindt gemakkelijk en snel protecollen, instructies en andere inhoud terug. Door te integreren met andere bedrijfsapplicaties doorzoekt de Iris Vindmachine rechtstreeks meerdere bronnen, zodat je er zeker van kan zijn dat je snel vindt wat je zoekt.

Vind je collega's

Via de wie-is-wie of wie-wat-waar vind je snel en eenvoudig je collega's. Door de profielen van jou en je collega's automatisch te vullen met gegevens uit externe systemen vind je collega's door te zoeken op naam, functie of locatie. Zo wordt het nog gemakkelijker om contact te leggen met je collega's.

Nieuwe collega's

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.” Iris biedt houvast in je onboardingtraject. Zo zorg je dat nieuwe collega’s direct in een warm bad terecht komen en kennis maken met de organisatie, hun afdeling en het intranet.  

Externen

Iris Extra is dé methode om externe gebruikers toegang te geven tot de intranetomgeving van jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan raadsleden van een gemeente, vrijwilligers in jouw organisatie of leveranciers waarmee je samenwerkt.

Altijd en overal

Met de Iris App heb je altijd en overal toegang tot het intranet. Door pushnotificaties ben je altijd op de hoogte van een nieuw privébericht, vermelding of systeembericht. 

App
Opdrachtgevers

Welke werken al met Iris?

Diverse overheidsorganisaties werken met Iris Intranet. Benieuwd wie? Neem dan een kijkje tussen onderstaande logo's.

Ervaringsverhalen

Opdrachtgevers vertellen...

Lees hier ervaringsverhalen van onze huidige opdrachtgevers. Zij zijn aan het woord en vertellen over diverse onderwerpen. Van voortraject tot lancering en van het huidige gebruik tot een kijkje in de toekomst.

Wat opdrachtgevers zeggen over Iris:

Quote Gemeente Hoorn

Het Iris intranet zorgt voor verbinding. Met het thuiswerken is het dé plek om collega’s te zien die je normaal gesproken op de gang tegenkomt.

Marloes Hoorn

Quote Stadskanaal

Iris Intranet past qua look & feel goed bij wat gemeente Stadskanaal voor ogen had. Vanuit ICT was er ook een duidelijke voorkeur voor Iris, onder andere door de geavanceerde integratie met Microsoft365.

Jeanine & Irene

Quote Gouda

Wij organiseren vaak een sneakpeak. Iris blijft zich continue ontwikkelen en wij laten dit ook graag zien aan de gebruikers.

Kevin van Zandwijk

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als interactief intranet en hulp tijdens het samenwerken! Bel ons op 040 246 30 40 of stuur ons een bericht via de chat.

Demo aanvragen
Downloads

Iris brochures