Kennis & Nieuws

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!

Zonder actie geen sociaal intranet: vijf tips voor een actieve community

Tips

Vijf tips voor adoptie en acceptatie van je sociale intranet.

5 stappen naar een succesvolle digitale werkplek

Tips

Een succesvolle digitale werkplek in maar 5 stappen! Dat wil toch iedereen. Profiel invullen, personaliseren, berichten plaatsen en nog veel meer!

De eerste 90 dagen zijn cruciaal!

Tips

Elke organisatie is erbij gebaat om nieuwe medewerkers een zo warm mogelijk welkom te heten. Onboarding is in de meeste organisaties wel bekend, maar preboarding blijft een beetje achter.

BrainSwash, intranetten & doelstellingen

Het intranet van

BrainS, het intranet van Provincie Noord-Brabant. Hoe is het intranettraject begonnen, wat hebben ze gedaan met de lancering, welke doelstellingen hebben ze geformuleerd en hoe wordt het intranet nu gebruikt?

HR-professionals staan te springen om een goed werkend sociaal intranet. Waarom?

Tips

Na wat rondvragen kwamen wij erachter waarom je collega’s van HR staan te springen om een goed werkend sociaal intranet. Een drietal redenen hebben wij voor je uitgeschreven. Lees je mee?

Zelf plaatsen, even spieken en Plein

Het intranet van

Michelle Pol is als communicatieadviseur verantwoordelijk voor Plein, het sociaal intranet van De Rooyse Wissel. Waarom moest er een nieuw intranet komen, hoe was de lancering en op welke manier wordt Plein gebruikt?

Bordspellen, doe-het-zelven en programmeren – kennismaken met Rik

Interview met

Welkom Rik! Onze nieuwe collega Rik van der Linde komt het software-ontwikkelaars team versterken. Maar wie is Rik en wat doet hij graag in zijn vrije tijd?

Iris Intranet & Tools4ever intensiveren hun samenwerking

Nieuws

Deze samenwerking ontstond vanuit de naadloze aansluiting tussen Iris en de cloud single sign-on (SSO) oplossing HelloID. Recent hebben we onze samenwerking officieel beklonken en is de integratie tussen beide platforms verder uitgebreid.

Inspirerende sessies, vele vragen maar bovenal heel veel gezelligheid.

Nieuws

Wij laten ons niet zomaar uit het veld slaan en hebben vorige week een spetterende onlineversie van de Iris Users Communityweek georganiseerd.