Evenement

Hét Nationaal Intranetsymposium - De Walvis

Op 23 november 2021 organiseert communicatiebureau De Walvis ‘Hét Nationaal Intranetsymposium’. Neem een kijkje bij andere organisaties uit verschillende branches. Ook wij zijn natuurlijk van de partij. Zien wij je daar?

Hoor tijdens deze dag de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale werkomgevingen en sociale intranetten. Volg online de diverse sessies en maak gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen aan de intranetbeheerders en leveranciers. Vanuit Iris zijn er dit keer twee sprekers. Michel van Leeuwen, teamleider communicatie bij VNG en Yvette Polman, communicatieadviseur bij Zorggroep Maas & Waal.

Vereniging Nederlandse Gemeenten is sinds december 2020 live met hun intranet Will-E. Met ruim 300 collega's werken ze dagelijks hard om kennis te delen en de lokale overheid te versterken. "Ons oude intranet was een zendmedium. Het was het uithangbord van sommige afdelingen en werd weinig bezocht." Is dit opgelost met Will-E? Gebruiken medewerkers het sociale intranet nu wel en hoe zorg je ervoor dat dat ook zo blijft?

Zorggroep Maas & Waal is rond dezelfde tijd live gegaan met hun intranet 'Jip'. 1250 medewerkers werken dagelijks met Jip. "Ons intranet draagt bij aan de sociale cohesie binnen de organisatie." Op welke manier Jip hieraan bijdraagt, hoe ze ervoor zorgen dat alle medewerkers betrokken blijven en wat een belangrijk onderdeel is van het intranet vertelt Yvette tijdens haar presentatie.

Benieuwd wat Iris Intranet voor jouw organisatie kan betekenen? Kom naar het online symposium en laat je inspireren.

Het symposium is geschikt voor communicatie of ICT professionals die betrokken zijn bij het intranet. Zowel voor professionals in de oriëntatiefase van een nieuw intranet, als professionals die op zoek zijn naar mogelijkheden om het bestaande intranet te verbeteren.

Zien wij je bij Hét Nationaal Intranetsymposium? Op de website van De Walvis kun je nog meer informatie lezen of schrijf je gelijk in.

Praktische informatie:

Wanneer: 23 november 2021

Tijd: 12.30 – 17.00

Waar: vanaf je eigen computer.

Kosten: worden op de website vermeld