Evenement

Hét Nationaal Intranetsymposium Zomereditie - De Walvis

Op 24 juni 2021 organiseert communicatiebureau De Walvis ‘Hét Nationaal Intranetsymposium’. Neem een kijkje bij andere organisaties uit verschillende branches. Ook wij zijn natuurlijk van de partij. Zien wij je daar?

Hoor tijdens deze dag de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale werkomgevingen en sociale intranetten. Volg online de diverse sessies en maak gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen aan de intranetbeheerders en leveranciers.

Angelique van de Laar, communicatieadviseur bij Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN), vertelt je tijdens haar onlinepresentatie over hun sociale intranet: Mijn ODBN. Eind 2019 ging het intranet, voor ongeveer 300 medewerkers live. Waarom moest er een intranet komen, hoe hebben ze het intranet geïmplementeerd, hoe houden ze het intranet levend en op welke manier werken ze met elkaar samen.

Benieuwd wat Iris Intranet voor jouw organisatie kan betekenen? Kom naar het online symposium en laat je inspireren.

Het symposium is geschikt voor communicatie of ICT professionals die betrokken zijn bij het intranet. Zowel voor professionals in de oriëntatiefase van een nieuw intranet, als professionals die op zoek zijn naar mogelijkheden om het bestaande intranet te verbeteren.

Profiteer t/m 10 juni van vroegboekkorting.

Zien wij je bij Hét Nationaal Intranetsymposium? Op de website van De Walvis kun je nog meer informatie lezen of schrijf je gelijk in.

Praktische informatie:

Wanneer: 24 juni 2021

Tijd: 12.30 – 17.00

Waar: vanaf je eigen computer.

Kosten: Worden op de website vermeld