Evenement

Intranet in de Zorg & Welzijn

Mensen ondersteunen en verzorgen, dat is waar je voor gestudeerd hebt en daar ligt je passie. Daarom wil je je niet al te veel bezig houden met allerlei administratieve zaken. Je snapt ook wel dat het erbij hoort en dat er zonder het een het ander niet bestaat, maar je zou zo graag willen dat het dan eens wat minder complex is.

Tijd voor verandering! En vaak zijn we daar ook van op de hoogte, maar waar ga je beginnen?! Iris kan natuurlijk een hele hoop oplossen, maar wat is er nu waardevoller dan ervaringen van anderen? Daarom zijn deze evenementen ook zo geschikt! Je maakt kennis met de intranetleveranciers, stelt je eigen programma samen en spreekt met collega’s uit het vakgebied die gebruik maken van een sociaal intranet of juist aan het oriënteren zijn.

Zien wij je bij 'Intranet in de Zorg & Welzijn'?

Intranet in de Zorg & Welzijn vindt dit jaar plaatst op 23 juni. Communicatiebureau De Walvis organiseert in 2020 weer een aantal evenementen waaronder deze. Tijdens dit online evenement maak je kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden en de intranetleveranciers.

Uiteraard is Iris Intranet ook aanwezig.

Voor wie?

Ben jij een Communicatie-, ICT-, HRM- of Kwaliteitsprofessional? En ben je betrokken bij het intranetproject of verantwoordelijk voor het intranet als communitymanager? Dan is dit event zeker geschikt. Zowel voor professionals die zich aan het oriënteren zijn naar een nieuw sociaal intranet als professionals die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande intranet te verbeteren en verder te ontwikkelen.

Zien wij je dan?

Praktische informatie:

Wanneer: 23 juni

Waar: Online via een Zoom event

Tijd: 12.30 – 16.40