Nieuws

Altijd en overal toegang tot de (KICK) protocollen van Vilans.

Jaja het is zover! En nee dan doelen we niet op het zomerse weer, maar we bedoelen de naadloze integratie tussen Iris Intranet en Vilans. Deze integratie is er niet zomaar één, deze integratie zorgt ervoor dat jij als zorgprofessional altijd en overal toegang hebt tot de (KICK) protocollen. Door Vilans en Iris aan elkaar te koppelen is het voor medewerkers nóg makkelijker om werkinstructies te vinden en te delen.

De integratie bestaat uit drie onderdelen: Iris Vindmachine, Iris File-Drive en Vilans-pagina. Hoe dit precies in elkaar steekt lees je hier. Onderaan het artikel lees je meer informatie over Iris Intranet en Vilans.

Iris Vindmachine & Vilans protocollen

De integratie maakt het mogelijk om op Iris door Vilans te zoeken. Daardoor vind je via de Iris Vindmachine de werkinstructies van Vilans. Je hoeft hiervoor het intranet dus niet meer te verlaten en niet meer van tevoren te bedenken waar de informatie staat.

Vilans vindmachine rand

Iris File Drive & Vilans protocollen

Via Iris kun je gemakkelijk werkinstructies vanuit Vilans delen. Wil je een werkinstructie onder de aandacht brengen, of een collega erop wijzen waar de informatie te vinden is? Deel dan het document via een bijlage in een tijdlijnbericht of deel het in een Iris Groep. Selecteer de bron Vilans en je kan door verschillende onderwerpen bladeren en het juiste document selecteren.

Vilans File Drive rand

Vilans-pagina in Iris Intranet

Op een eigen Vilans-pagina kunnen medewerkers op het intranet door de verschillende onderwerpen en werkinstructies zoeken. De inhoud van die pagina is gelijk aan die van Vilans zelf, alleen de weg er naartoe is korter en kun je gemakkelijk schakelen tussen de andere onderdelen van Iris. Zo worden Vilans en Iris helemaal één.

Vilans pagina rand

Iris Intranet

Iris is niet zomaar een sociaal intranet, het is hét sociale intranet in jouw digitale werkplek. Door de veelzijdigheid aan functionaliteiten en uitbreidingen is Iris voor iedere zorgorganisatie ideaal. Samen met de integratie met diverse applicaties wordt het een vanzelfsprekende digitale werkplek. Dit geldt ook voor de Vilans integratie zoals je hierboven hebt kunnen lezen.

Vilans (KICK) protocollen

Een injectie krijgen of de katheter laten verwisselen: het is niet fijn. Voor cliënten is het iets prettiger als ze telkens op dezelfde manier worden geholpen. Niet alleen door medewerkers binnen één organisatie, maar ook na een overdracht tussen zorgpartijen. Bijvoorbeeld van het ziekenhuis naar de thuiszorgmedewerker. Dankzij de Vilans KICK-protocollen voeren steeds meer professionals zorghandelingen en procedures op dezelfde manier uit. Zo wordt de overdracht naar een ziekenhuis, thuiszorgorganisatie of verpleeghuis steeds soepeler.

Benieuwd hoe Iris en Vilans voor jouw organisatie het verschil kunnen maken? Onze adviseurs staan voor je klaar! Vraag een vrijblijvende demo aan of neem contact met ons op.. Tot snel!