Interview met

Gitaar spelen, muziek en fietsen - kennismaken met Wendy

Welkom Wendy! Onze nieuwe collega Wendy Bos komt het sales team versterken. Maar wie is Wendy en wat wilde ze vroeger graag worden?

Kun je jezelf eens voorstellen

Ik ben Wendy, geboren in Breda en woon samen met mijn partner in Sint-Oedenrode. Ik heb een Nederlands/Indische achtergrond, en heb veel hobby’s zoals bijvoorbeeld muziek, reizen, sport, koken, fotografie, films etc.

Hoe ben je bij Iris terecht gekomen

Ik had een baan in de kunst, maar door de coronacrisis is mijn contract niet verlengd. Toen zag ik de vacature van Iris voorbijkomen en ik kende jullie bedrijf al vanuit een eerdere baan. We hebben altijd heel fijn contact gehad dus heb gelijk naar jullie gebeld.

Hoe was je eerste werkdag

Gek natuurlijk. Het is een hele rare tijd want de helft van je collega’s werkt niet of gedeeltelijk op kantoor dus je weet nog niet hoe het ‘echt’ is. Maar ik werd door de collega’s die wel op kantoor waren heel erg goed ontvangen, met een leuk aangekleed bureau en een bordje met ‘welkom Wendy’, dus dat was heel leuk.

Hoe is het om in deze tijd te beginnen

Het verloopt volgens mij wel goed. Het is natuurlijk raar, maar het werk blijft doorgaan en dat is heel fijn. Dus ik kan goed mijn werk uitvoeren ook al is dat nu vanuit thuis.

Wat wilde je vroeger graag worden

Ik wilde heel graag, vanuit passie voor muziek, werken in de muziekindustrie, en dat heb ik ook jaren gedaan. Veel leuke dingen meegemaakt. Later ben ik in de mobile technologie werkzaam geweest, prachtige innovatieve jaren. Ik ben in mijn werk graag bescheiden op de voorgrond, en werk graag ook hard aan de achterkant, daarom past deze sales functie in de binnendienst ook zo goed bij mij😉.

Wat doe je graag in je vrije tijd

Ik speel graag gitaar en ik vind het heerlijk om met vrienden af te spreken en bijvoorbeeld lekker te gaan jammen. Daarnaast tennis ik ook heel veel. Sinds ik in Sint-Oedenrode woon vind ik fietsen ook steeds leuker. Het is hier namelijk te mooi om alleen maar binnen te zitten. Als ik lekker wil ontspannen luister ik graag naar muziek, dat vind ik heerlijk, of kijk ik een film.

Zijn er nog dingen die we echt van je moeten weten

Als je me dit een maand eerder had gevraagd dan had ik gezegd dat ik een enorme snoepkont ben, maar sinds deze maand ben ik er echt op gaan letten en probeer ik veel minder te snoepen. Ik hou van humor en kan een grapje erg waarderen. Je leert mij het beste kennen als ik me prettig voel in een fijne en harmonieuze omgeving.

Heb je een lievelingsdier/kleur

Ik vind katten leuke dieren en ik vind rood een hele mooie kleur als aankleding.