Nieuws

Iris Intranet en Infoland bundelen krachten in de zorgsector

Er vindt een interessante krachtenbundeling plaats tussen Infoland en Iris Intranet, twee bedrijven die toonaangevende digitale producten en diensten leveren. Infoland helpt organisaties hun strategische doelstellingen te bereiken door bedrijfsprocessen te optimaliseren, met behulp van slimme kwaliteitsmanagementtools. Iris Intranet won eerder dit jaar de wereldwijde Intranet Design Annual.

Infoland en Iris Intranet bieden samen een vernieuwende oplossing in de zorg.

Infoland, dat gevestigd is in Veldhoven, Houten en Geel (BE), identificeert en realiseert verbeteringen in organisatieprocessen. Softwaresuite iProva speelt daarbij een belangrijke rol. Iris Intranet uit Eindhoven kan de procesinformatie uit verschillende modules van iProva integreren in een overzichtelijk dashboard dat toegankelijk is vanaf desktops, tablets en smartphones.

Medewerkers van organisaties kunnen zelf hun persoonlijke dashboard samenstellen met widgets die informatie bevatten die relevant is voor hun taken. Met de flexibele informatievoorziening helpen Infoland en Iris organisaties bij zowel de efficiëntie als de kwaliteit van hun werk. Ook kunnen zorgorganisaties met de mogelijkheden van het samenwerkingsplatform inspelen op het toenemende belang van zelfsturende teams.

Neem voor meer informatie contact op met Roel Knapen van Iris Intranet, via 040 246 30 40 of dit formulier..