Evenement

Hét Nationaal Intranetsymposium - De Walvis

Op dinsdag 1 november 2022 organiseert communicatiebureau De Walvis ‘Hét Nationaal Intranetsymposium’. Dit jaar weer op locatie! Neem een kijkje bij andere organisaties uit verschillende branches. Ook wij zijn natuurlijk van de partij. Zien wij je daar?

Deze dag staat helemaal in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van intranet, de digitale werkplek en hybride werken. Inspirerende sprekers delen hun ervaring rondom deze onderwerpen tijdens interactieve sessies.

Spreker Julien Larroque

Ook dit jaar mocht Iris Intranet weer een spreker aandragen. Julien Larroque van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is nauw betrokken geweest bij de implementatie van hun intranet en deelt hoe het bijdraagt aan het verbeteren van de samenwerking, kennisdeling en efficiëntie op de werkvloer. Hij neemt ons mee van begin tot eind: hoe en waarom zijn ze gestart en waar staan ze nu?

Voor wie?

Het evenement richt zich op alle professionals die betrokken zijn bij intranet, de digitale werkplek of andere vormen van online verbinden. Het maakt niet uit of je als organisatie nog oriënteert of op zoek bent naar tips & tricks om je platform optimaal te benutten: alle onderwerpen komen aan bod!

Ben je er ook bij? Op de website van De Walvis kun je nog meer informatie lezen of schrijf je gelijk in.

Praktische informatie:

Wanneer: 1 november 2022

Tijd: 09:00 - 16:15

Waar: Postillion Hotel in Bunnik

Kosten: worden op de website vermeld

Let op: de locatie van het evenement is gewijzigd en vindt nu plaats in het Postillion Hotel in Bunnik.