Evenement

Nationaal Congres Online Verbinding

Veel mensen werken tijdens de coronacrisis thuis. Gelukkig zijn er allerlei online tools die ons daarbij helpen. Toch is het nog een uitdaging om collega’s met elkaar en de organisatie te verbinden. Welke tips en tricks hebben deskundigen over online verbinding? Hoe pakken andere organisaties dit aan? De antwoorden hoor je op 20 april. Het online event is interactief en praktijkgericht.

De keynote presentaties zijn van Achmea en van Marianne Sturman. Marianne is dé thuiswerkspecialist van Nederland. Ze is columnist bij het Financieele Dagblad en o.a. te horen in de podcast van de bekende managementgoeroe Ben Tichelaar.

Zien wij je bij het congres?

Tijdens deze middag is ook een van onze opdrachtgevers aanwezig. Ilonka ouwendijk, manager Marketing, PR & Communicatie bij Pieter van Foreest komt vertellen over hun intranet. December 2020, midden in de coronaperiode, ging het sociaal intranet live. Het platform speelt een belangrijke rol in de informatievoorzieningen over het virus. Ilonka: "Op het platform hebben we verschillende groepen waar mensen lid van kunnen worden. Zo is er een coronagroep die veel bezocht wordt. Hier vind je dagelijkse updates, kennisdocumenten, informatie over vaccinatielocaties etc. Dat is heel handig."

Ook wordt via het intranet informatie over besmettingen op de locaties gedeeld. "Is een afdeling in quarantaine in verbrand met een besmetting, dan is dit direct zichtbaar voor alle collega's en weten zij vooraf wat wel en niet kan. Medewerkers kunnen inloggen via de app en ontvangen hierover pushberichten op hun smartphone. Dat was op ons oude intranet niet mogelijk."

De app biedt ook voor de thuiszorgmedewerkers duidelijke voordelen. Bij het oude intranet moesten ze inloggen via Citrix, een systeem dat niet bepaald gebruiksvriendelijk is. Tegenwoordig is inloggen een fluitje van een cent. Medewerkers hebben zo ook direct toegang tot allerlei handige systemen zoals de behandelprotocollen.

Meer informatie over de andere sprekers vind je hier.

Schrijf je in via de website van de organisatie.

Tot 20 april!