Interview met

Programmeren, Iris en varkens - kennismaken met Rick

Wij verwelkomen een nieuwe medewerker bij Iris. Rick van der Wolk komt ons team van Software-ontwikkelaars ondersteunen! Maar wie is Rick en zou hij lievelingsdieren hebben?

Stel je eens voor

Ik ben Rick, 30 jaar (of kunnen we dit beter achterwege laten😉) en ik woon in Oss. Daar woon ik samen met mijn kat, Bel.

Hoe ben je bij Iris terecht gekomen?

Dat is wel een leuk verhaal. Ik was eigenlijk niet echt op zoek naar een nieuwe baan tot een recruiter mij benaderde voor deze functie. Toen ik meer over Iris hoorde werd ik al heel enthousiast en na het gesprek hier op kantoor werd dat alleen maar meer. De functie past perfect dus deze kans kon ik niet laten liggen.

Hoe was je eerste werkdag?

Eigenlijk heel goed. De sfeer is lekker informeel en je kan zo bij iedereen binnen lopen, dus dat vind ik heel fijn.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Uh, het klinkt misschien een beetje saai, maar ik vind het ook heel leuk om te programmeren in mijn vrije tijd. Zo bouw ik graag kleine prototypes of experimenteer ik met nieuwe technieken.

Zijn er dingen die we absoluut van je moeten weten?

Pfoe dat is wel lastig! Wat misschien wel leuk is om te weten, mijn zusje heet Iris. Dus dat maakt het voor mij nog eens extra leuk om voor Iris Intranet te werken en eraan bij te dragen dat Iris de mooiste en beste digitale werkplek wordt.

Wat is je lievelingskleur en -dier?

En een lievelingskleur heb ik niet echt. Ik vind dat een kleur pas echt interessant wordt wanneer je hem met andere kleuren combineert.

Mijn lievelingsdier is een varken. Hoe dat is ontstaan weet ik eigenlijk niet, maar ik denk door de film Babe. Ik vind ze vooral leuk omdat ze leuke geluiden maken, ze zien er grappig uit en zijn stiekem ook nog slim. Dus wie weet komt er ooit wel een varken in huis😉.