Tips

Het intranet dat wél werkt: 8 redenen om voor Iris Intranet te kiezen.

Misschien ken je ons al of je bent pas net aan het oriënteren. Dat maakt helemaal niets uit. Wij geven je hier 8 redenen waarom je zou moeten kiezen voor Iris Intranet. Klinkt allemaal misschien een beetje eigendunk maar wij willen graag dat je de juiste keuze maakt. Dan is het fijn om al wat meer informatie te krijgen. Dus lees rustig verder, want dat is geheel vrijblijvend 😉!

1. Alle belangrijke informatie op één plek

Met Iris kun je op een snelle en gemakkelijke manier werken. Informatie en belangrijke documenten zijn binnen hand bereik en kennis blijft bewaard. Iris zegt niet voor niets: 'Informatie vindt jou!'

2. Effectief en efficiënt samenwerken

Je bent op zoek naar die ene collega, dat ene document of die ene notulen maar je kan het niet makkelijk vinden. Met Iris is dit allemaal verleden tijd. Door een handige wie-is-wie functie kun je iedere collega opzoeken en informatie innen. Als je een project start met meerdere collega's is het handig om documenten, notulen en andere zaken gelijk met elkaar te delen. Dit doe je door middel van een groep. In een groep kan van alles gedeeld worden en op die manier blijft de informatie en kennis behouden en toegankelijk voor iedereen. Ideaal!

3. Communiceren door te dóen

Terwijl je samenwerkt en kennis deelt, stelt Iris je collega's daar automatisch van op de hoogte. De juiste mensen blijven betrokken zonder dat je ze extra moet informeren. Maar ook gepubliceerde nieuwsberichten kun je delen met iedereen of juist met specifieke collega's van een bepaalde afdeling. Zo blijft het intranet overzichtelijk en ontvang je alleen informatie die voor jou interessant is.

4. Ook op locatie effectief

De mobiele versie of de app van Iris Intranet maakt het mogelijk om te werken waar je maar wil. Je hebt altijd alle info bij de hand en kun je waar dan ook samenwerken. Door de naadloze integraties is informatie uit andere applicaties beschikbaar in Iris. Denk bijvoorbeeld aan documenten, agenda's en taken.

5. Veiligheid boven alles

De makers van Iris hebben ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van solide online omgevingen. Veilig, stabiel, prettig en vanzelfsprekend. Precies wat Iris is!

6. Iris maakt het je gemakkelijk

Richt je dashboard in met de widgets die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nieuws-, agenda-, groepen- of verjaardagenwidget. Zo creëer je de ideale uitvalsbasis voor jouw werk en kun je gelijk aan de slag. Win-win situatie!

7. Eigenlijk ken je haar al

Met Iris werk je net zo intuïtief en snel als met de bekende sociale media kanalen. Dit is super handig, want op die manier hoef je niet mega veel trainingen te volgen. Je kan gelijk beginnen!

8. Werk voortaan nóg slimmer, sneller en beter

Iris werkt als een tierelier en dat zie je gelijk terug in de cijfers. Je bent productiever, je bent minder tijd kwijt aan het zoeken naar informatie, je hebt inzicht in elkaars expertise, kennis, informatie blijft bewaard etc.

Even kletsen?


Voor vragen of meer informatie kun je altijd terecht bij onze adviseurs! Vul het contactformulier in of vraag een demo aan.