Nieuws

Iris Intranet: Dé Digitale Werkplek in Zorg en Welzijn

“Mooie titel”, hoor ik je denken, “maar bewijs het maar eens!”.
Oké doen we. Hier komt het.

Eerst een aantal cijfers. Nederland telt in totaal zo’n 1.400.000 medewerkers in de zorg. Daarvan werken meer dan 90.000 zorgtoppers, verdeeld over ruim 50 organisaties, dagelijks met Iris Intranet. Echt een ongelofelijk aantal en daar zijn we supertrots op!

Dagelijks werken er dus een boel zorgprofessionals met Iris Intranet en we kennen deze doelgroep dan ook als geen ander. Als zorg- & welzijnsorganisatie heb je met veel zaken rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zelforganisatie binnen zorgteams;
  • Een ingewikkelde arbeidsmarkt en de ‘onboarding’ van nieuwe collega’s;
  • Het verspreiden, vindbaar maken en vasthouden van actuele kennis en informatie;
  • Flexibiliteit in werklocaties;
  • Een steeds complexere (digitale) werkomgeving;
  • Het simpele feit dat zorgmedewerkers boven alles zorg willen verlenen aan hun cliënten.

Een goede digitale werkplek houdt rekening met deze behoeften en ondersteunt organisaties en medewerkers er optimaal mogelijk in. En dus staat Iris met handig en gebruiksvriendelijk gereedschap 7 dagen per week en 24 uur per dag voor ze klaar.

Hoe we dit precies doen leggen we graag uit aan de hand van vier zorgprofessionals: wijkverpleegkundige Anne, Peter de ziekenhuisverpleegkundige, Lisa de manager van een verzorgingshuis en junior verpleegkundige Coen. Download onze brochure en lees waarom Iris Intranet onmisbaar is in jouw organisatie.

.PDF
Downloaden

Download hier de brochure van Iris Intranet in de Zorg & Welzijn

Download hier de brochure en lees waarom Iris Intranet onmisbaar is in jouw organisatie.

Wil je daarna nog meer weten? Begrijpelijk. Daarom hebben we alle functionaliteiten en uitbreidingen ook uitgebreid beschreven op deze website. En wil je meteen met ons kennismaken, stuur dan gerust een berichtje of bel ons. We kijken er naar uit kennis met je te maken.

Heb je al trouwens al gezien welke zorgcollega’s al met Iris Intranet werken?