Interview met

Gitaar spelen, koken en een goed boek - kennismaken met Sarah

Welkom Sarah! Sarah gaat aan de slag als marketing- en communicatiemedewerker. Maar wie is Sarah en wat doet ze graag in haar vrije tijd?

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik ben Sarah, 25 jaar en geboren en getogen in Eindhoven. Een aantal keren in mijn studententijd verhuisd en ergens anders gewoond, maar toch nu uiteindelijk weer teruggekomen in Eindhoven. Mijn achtergrond qua werkervaring ligt op bedrijfskundig vlak en ik ben nu bezig met de afronding van mijn marketingstudie.

Hoe ben je bij Iris terecht gekomen?

Ik was op zoek naar een functie waar ik mijn creativiteit en marketing/communicatie skills in kwijt zou kunnen. Toen ik jullie vacature las dacht ik ‘dit kan niet anders dan een leuke organisatie zijn’ het sprak me gelijk aan. Dus zo gezegd, zo gedaan en heb ik gesolliciteerd op jouw oude functie, Nikki 😉.

Hoe was je eerste werkdag?

Superleuk! Mijn bureau was versierd met ballonnen en confetti. Er stond een leuke Iris tas voor me klaar en een schrijfboekje. Het voelde echt als een warm bad waarin ik terecht was gekomen.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd heb ik een aantal dingen die ik graag doe. Dat is muziek maken, koken, sporten en lezen. Het liefste kook ik lasagne en speel ik gitaar of ukelele. Ook kan je mij blij maken met een goed boek.

Zijn er nog dingen die we echt van je moeten weten?

Mijn dag begint met een lekker kopje koffie. Eerder kan ik eigenlijk niet goed functioneren. En je moet oppassen als ik honger heb, want ben ik niet te genieten 😉.

Heb je een lievelingsdier?

Honden vind ik echt heel erg leuk!