Hallo, leuk dat je er bent!

Wij zijn triptic, de makers van het prijswinnende Iris Intranet. Deze digitale werkplek helpt organisaties hun doelen te bereiken. Dit doen we door ze te ondersteunen bij de optimalisatie van hun interne communicatie: beter samenwerken, efficiënter kennis delen en sneller relevante informatie vinden.

We helpen onze opdrachtgevers het maximale uit Iris Intranet te halen. Bieden advies op maat, professionele ondersteuning bij de implementatie en een kundige supportafdeling.

Kijk rustig rond op onze website en kom meer te weten over Iris. Mocht je vragen hebben dan staan onze adviseurs klaar om je te helpen.

triptic, de makers van Iris Intranet

Sinds 1997 vind je bij triptic de blauwdruk voor betere online communicatie. Slimmer, gebruiksvriendelijker en veiliger. Zoals het prijswinnende Iris Intranet. Een digitale werkplek om slimmer, sneller en beter te kunnen werken.

Door in te zetten op gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid van informatie en de mogelijkheden om op een fijne en veilige manier samen te werken met je collega's zeggen we: Iris Intranet werkt vanzelfsprekend. Die vanzelfsprekendheid zit hem niet alleen in het product, maar ook in alles wat we doen daaromheen.

Onze visie op (sociale) intranetten en digitale werkplekken is dat het platform alleen niet voldoende is. Goede implementatie, adoptie, ondersteuning, trainingen en doorontwikkeling hoort er ook bij. Die optelsom zorgt voor een succesvol (sociaal) intranet/digitale werkplek met een productieve interne community.

Het team

Iris Intranet werkt vanzelfsprekend, maar natuurlijk niet vanzelf. Achter Iris staat een gedreven team van projectleiders, softwareontwikkelaars, adviseurs en helpdeskmedewerkers die er samen voor zorgen dat iedere opdrachtgever het beste uit Iris haalt.

Arthur

Arthur

Directeur intranetstrategie / Sr. adviseur

Daan

Daan

Sales adviseur

Eric 400x400

Eric

Software-ontwikkelaar

Frank D

Frank

Projectleider

Frank K

Frank

Software-ontwikkelaar

Jeroen

Jeroen

Software-ontwikkelaar

Jeroen T

Jeroen

Projectadviseur

Jikke 2

Jikke

Projectadviseur

Joost

Joost

Webdesigner / front-end developer

Koen 400x400

Koen

software-ontwikkelaar

Lana 5

Lana

Kantoorhond & wandelende afleiding

Martijn

Martijn

Software Architect

Maykel

Maykel

Software-ontwikkelaar

Nikki

Nikki

Projectadviseur

Nils

Nils

Technical Service Engineer

Nix bewerkt nieuw

Nix

Kantoorhond & knuffelbeer

Randy

Randy

Customer support specialist

Rick

Rick

Technisch directeur

Rik 400x400

Rik

Software-ontwikkelaar

Roel

Roel

Algemeen directeur

Sarah

Sarah

Marketing- & Communicatiemedewerker

Tatiana

Tatiana

Financieel administratief medewerker

Wendy

Wendy

Sales adviseur

Willem

Willem

Sr. front-end developer

Benieuwd naar de vacatures?

We zijn regelmatig op zoek naar versterking binnen ons team. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Neem ook eens een kijkje tussen onze opdrachtgevers

Ruim 160 organisatie werken met Iris Intranet. Hieronder een greep uit onze opdrachtgevers.

Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!